Urbex foto aluminium (40 x 60)

Over dit veilingitem

Urbex foto van een piano op aluminium (40 x 60) Deze vorm van fotografie is populair vanwege de mysterieuze sfeer die ontstaat bij het verkennen van deze vergeten en verlaten plaatsen. Urbex fotografen zijn vaak op zoek naar verlaten plekken met een rijke geschiedenis, waarbij het doel is om de vergeten verhalen van deze plekken vast te leggen.

Aangeboden door

Peter de Jong

Over de aanbieder

Peter de Jong van Quiz’m heeft een mooie hobby, urbex fotografie. Het woord "urbex" is een afkorting van "urban exploration", het verwijst naar het verkennen van verlaten gebouwen, fabrieken, ziekenhuizen, kerken en andere gebouwen die ooit een belangrijke functie hadden, maar nu verlaten zijn. Kenmerkend is de mysterieuze sfeer en het spelen met licht waardoor die rijke geschiedenis en vergeten verhalen weer tot leven komen. Een van de belangrijkste aspecten van urbex fotografie is het respecteren van de locatie en het achterlaten van de plek zoals deze is aangetroffen. Urbex fotografen zijn vaak betrokken bij het behoud van historische locaties, omdat ze de waarde van deze plekken begrijpen en willen voorkomen dat deze verloren gaan voor toekomstige generaties. Urbex fotografie is een fascinerende en uitdagende vorm van fotografie die de verbeelding prikkelt en de kijker meeneemt op een reis door de geschiedenis en het verleden. Peter de Jong gaat regelmatig op ontdekkingstocht.

Voor wie

Dit beeld voegt een fascinerende sfeer toe aan aan elke ruimte. Het vertelt een verhaal van vergane glorie en betere tijden.

Spelregels

overdracht nader overeen te komen tussen de hoogste bieder en Peter

Bieden vanaf

€ 50,00

Urbex foto aluminium (40 x 60)

Veiling gesloten

Hoogste bod: € 100,00 door Noud

  • € 90,00 door Anna
  • € 80,00 door Noud
  • € 70,00 door Anna