Workshop sledehonden trainen

Over dit veilingitem

Altijd al willen weten hoe een sledehondenteam getraind wordt en hoe het voelt op een trainingskar? Dan is dit een éénmalige en dus unieke kans. Onder de bezielende leiding van Trudi en Bartjan maak je kennis met hun roedel Siberische Husky’s en de sledehondensport. Locatie is ergens op de Utrechtse Heuvelrug. Je neemt deel aan 1 van de trainingen van het team. We kunnen natuurlijk niet garanderen dat er sneeuw ligt maar ook in de modder blijft dit een bijzondere ervaring

Aangeboden door

BartJan, Trudie en hun roedel

Over de aanbieder

Over Bartjan, Trudi en hun roedel: Het team is sinds een kleine 8 jaar actief in de sledehondensport. Binnen de Sprint nemen we regelmatig deel aan wedstrijden zowel in de sneeuw als met de kar. In het verleden hebben we deelgenomen aan verschillende Europese en Wereld kampioenschappen. Doordat we ons en ons team Husky’s goed willen voorbereiden op wedstrijden trainen we regelmatig in alle vroegte. Over het algemeen eindigen we in de top 3. We hebben gekozen voor de sprint in plaats van middellange of lange afstand omdat we beiden van de snelheid houden. De afstanden zijn korter maar de beleving is fantastisch. Onze Husky’s zijn super enthousiast om te sporten en vinden het fantastisch om zich uit te leven. We trainen 9-10 Husky’s af. Soms in 2 groepen maar vaak allemaal tegelijkertijd. Dat is een heel treintje dat voorbij komt. Voor de veiligheid zijn er altijd 2 mensen op de kar aanwezig. Kortom een geweldige ervaring en wij genieten hier elke training en wedstrijd weer van.

Voor wie

Een (hele) vroege vogel met interesse in sledehondensport

Spelregels

Wanneer & waar: November/december 2023, nader overeen te komen tussen hoogste bieder en Trudi en Bartjan. De training vindt plaats op de Utrechtse Heuvelrug en in de (hele) vroege ochtend.

Bieden vanaf

€ 50,00

Workshop sledehonden trainen

Veiling gesloten

Hoogste bod: € 60,00 door Anneke

  • € 50,00 door breepark